Monique

De yoga die Sue-Yen geeft is heel fijn, met rustige en zachte bewegingen. Ze laat zien en vertelt rustig hoe de oefening gaat en legt hierdoor goed uit wat je kan voelen bij een bepaalde houding.

Voor de oefeningen maak je gebruik van een strip of een kussen of een rol waar je op ligt. Deze oefeningen zijn in het begin echt ongemakkelijk, maar als je even in de betreffende houding ligt en naar het ongemak toe ademt, dan went je lichaam aan de houding en valt de spanning weg. Uiteindelijk creëer je hierdoor ruimte in je lijf en dat voelt goed. Na een aantal lessen is het of je lichaam in die ontspannen rechte houding wil blijven. 

Verder luistert ze goed wat haar leerlingen nodig hebben. Ben je bijvoorbeeld pas geopereerd en kan je bepaalde houdingen niet of heb je een zittend beroep en zit je vaak in een gebogen houding in elkaar, dan neemt ze de moeite om haar les aan te passen zodat iedere leerling met een fijn gevoel de les verlaat. Daarom volg ik graag en met veel plezier bij Sue-Yen de yogalessen.