Over

Sue-Yen

Sue-Yen Tjong ontdekte critical alignment yoga in 2011. Sindsdien is ze gefascineerd gebleven over hoe deze yoga haar laat landen in meer natuurlijk bewegen en leven: vanzelf, opener, niet op wilskracht. Inmiddels heeft ze de docenten- en therapie opleiding gevolgd bij Gert van Leeuwen in Amsterdam. Ze volgt verdiepingsjaren bij Kina Broekmans. Sinds 2018 geeft ze les in yoga en meditatie.

Na haar werk in techniek, onderzoek en beleid heeft Sue-Yen in 2022 studio Yogacompagnie in Rijswijk geopend. Hier geeft ze individuele lessen en groepslessen. Ze geeft ook groepslessen in Den Haag (Yogafabriek, Studio Innerwork). In Inloophuis Haaglanden geeft ze les aan wie geraakt is door kanker.

De lessen van Sue-Yen lessen kenmerken zich door heldere aanwijzingen en aandacht en ruimte om de yogahoudingen door te laten werken.

De studio

Door de oprichting van studio Yogacompagnie begin 2022 kun je nu ook critical alignment yoga in Rijswijk volgen. De studio kijkt uit op een binnentuin.

De studio is gevestigd in bedrijfsverzamelgebouw De Compagnie, op de grens van Rijswijk met Voorburg. Goed bereikbaar vanuit de hele regio Haaglanden en met een ruime parkeergelegenheid achter het gebouw.

zitje in de studio

Een kijkje

Onze tools